Kuinka nostaa rintakuva - parhaat temppuja ja hoitoja! (2023)

Cómo LEVANTAR el BUSTO - ¡Los Mejores Trucos y Tratamientos! (1)

Rintojen kaatuminen on jotain väistämätöntä ja mitä meidän kaikkien on tapahduttava.Vuosien kulkeminen, painon muutokset, huonot asennot, elastiinin menetys tai kudoksissa olevien toniikan puute saavat rinnat menettämään lujuuden ja putoamisen.Monille naisille tämä on väistämätön kysymys, joka on osa ihmisluontoa, muille siitä voi tulla esteettinen ongelma, joka vaikuttaa heihin päivittäin.

UnComossa haluamme auttaa sinua lopettamaan kaatuneen rinnan tai ainakin yrittää antaa sinulle kaikki työkalut, jotta voit nostaa rinnat joko kotitekoisilla temppuilla, esteettisillä hoidoilla, harjoituksilla tai kosmeettisella.Sinä haluat tietääKuinka nostaa rintakuva?Jatka lukemista!

Saatat pitää myös:Ruoka lisäämään rintakuvaa

Indeksi

 1. Kuinka nostaa kaatunut rinta - kotitekoiset tempput
 2. Kotitekoiset voiteet rintakuvalle
 3. Harjoitukset kaatuneelle ja flaccidille
 4. Kuinka nostaa rintakuva: leikkaukset
 5. Rintahoito ilman leikkauksia

Kuinka nostaa kaatunut rinta - kotitekoiset tempput

Jos kärsit kaatuneen rintakehän, sinun on tiedettävä, että sen ei tarvitse olla jotain lopullista, koska korjaamiseen ja korjaamiseen on monia menetelmiäon luja ja nostettu rinnat.

Rintoja ei muodosteta lihaksiin, joten niiden lujuus riippuu melkein kokonaan kudoksesta ja niitä pitävästä ihosta.Tästä syystä rintojen yrityksen pitämiseksi on erittäin tärkeää huolehtia ihosta pysyäkseen lujana ja joustavana.Tässä kerromme parhaat kotitekoiset temppuja, joiden vältetään roikkuva rinnassa.

Pitää hyvässä asemassa

Joillakin naisilla on taipumus kävellä rintojen painon kautta, toisilla on huono asento tavan mukaan.Molemmissa tapauksissa tämä myötävaikuttaa rintojen kaatumiseen.Asennon korjaaminen auttaa aina nostamaan rintoja muutamalla senttimetrillä.Suosittelemme harjoittelemaan takaisin, jooga- tai pilates -harjoituksia, koska ne ovat erittäin hyviä menetelmiä lihaksen vahvistamiseksi ja siten suoristamaan asentoasi luonnollisesti.

Käytä haltijoita koko päivän

Yksi parhaimmista tavoista vahvistaa rintoja on pitää se pidettävä ja kasvatettu.Tätä varten suosittelemme, että käytät mukavia pidikkeitä ollaksesi kotona ja nukkumaan.Älä käytä liian monta rengaskiinnittimiä, koska ne pahentavat verenkiertoa ja voivat aiheuttaa enemmän roikkuvia rintoja.Ihanteellinen tuki käyttö on yleensä hengittävää, on koko ja pitää rinnat sen paikassa luonnollisesti ja riippumatta tekemästäsi toiminnasta.

Suojaa ihoasi

Kuten edellä mainitsimme, iho on tärkein, joka vastaa rintojen yrityksen pitämisestä.Huolehtia rintojen ihosta,Muista juo paljon vettä, sen lisäksi, että se kosteutetaan ja kuorita sitä usein.Se kuluttaa ruokavaliossa tarpeeksi E -vitamiinia ja A -vitamiinia, koska ne ovat erinomaisia ​​antioksidantteja, jotka auttavat sinua pitämään ihosi pehmeänä ja joustavana.Tärkeää: Jos aiot tehdä yläosattomia rannalla tai rinnat käyttävät paljon aurinkoa, älä koskaan unohda aurinkovoideiden käyttöä.

Tehdä hieronta

Kylmä on yksi parhaimmista kodin lääkkeistä, kun haluamme vahvistaa ihon uudelleen ja supistaa kudokset.Voit kääriä jääkuutioita pyyhkeeseen ja hieronta rinnat pyöreällä liikkeellä.

Kotitekoiset voiteet rintakuvalle

Jos et ole vakuuttanut sinulle mitään aiemmista vaihtoehdoista, voit aina siirtyä kosmetiikkaan.Flaccid -rintakehän nostamiseksi löydät erilaisia ​​tuotteita kermamuodosta, puhdasta tai seerumin omaisuutta, mutta ihanteellinen on yhdistää voiteet jonkin verran fyysistä harjoitusta, erityisesti harjoituksia, joiden tarkoituksena on nostamaan kyseinen alue.

LasVahvistetut rintavoiteetNe sisältävät yleensä pääkollageeninsa ja elastiinikomponenttien välillä, joten ne sävyttävät ihoa ja parantavat kudoksen joustavuutta.Voit valmistaa joitain näistä voiteista ja rintanaamareista kotona.Tässä on joitain:

 • Muna- ja kurkkukeltuainen naamio: Nesteytyminen 1 kurkku, 1 munan keltuainen ja 1 pieni ruokalusikallinen kookosvoidetta.
 • Avokado -naamio: Sekoita 1 avokado -massa ja lisää 2 rkl rosmariinihunajaa.
 • Kahvimaski: Sekoita 3 rkl jauhettua kahvia 1 rkl hunajaa.
 • Aloe vera -maski: Sekoita 1 rkl aloe vera -geeliä, 1 rkl hunajaa ja 1 rkl kylmää maitoa.

Näiden voiteiden ja naamioiden oikea levitys on välttämätöntä näkyvälle tulokselle, joten muista noudattaa näitä vaiheita:

 1. Levitä mutteri uudelleen vahvistettavasta tuotteesta kämmenellesi.
 2. Aloita rinnan pohjasta.Laajenna kerma ala -alueella ja korvaa se tekemällä liikkeitä "C" tai Crescent -muodossa.
 3. Liikkeiden tulee aina nousta kainalon suuntaan.
 4. Kun tuotetta on laajennettu, se tekee liikkeistä "8" -muodossa.Se on hyvin yksinkertaista: se alkaa tekemällä puolikuun vasemman rinnan ala -alueella, kiipeää oikealle yläosasta, ympäröivät sitä ja tekemällä puolikuun oikean rinnan ala -alueella ja kiivetä kohti kohti vasemman yläosa.
 5. Kun olet valmis, levitä toinen tuotemutteri ja laita se keskusosaan.Hieronta nousevilla liikkeillä pääntie kaulaan.
 6. On erittäin tärkeää, että liikkeet ovat aina nousevia, koska haluamme suosia rintakuvan korkeutta.

Jos haluat oppia lisää, löydä artikkelissamme muita kotihoitojaKotihoitolaitokset rinnassa.

Cómo LEVANTAR el BUSTO - ¡Los Mejores Trucos y Tratamientos! (2)

Harjoitukset kaatuneelle ja flaccidille

Joidenkin fyysisten aktiivisuuksien harjoittaminen on välttämätöntä lihaksen pitämiseksi sävytettynä.Rinnan tapauksessa se on myös sovellettavissa, koska rintakuvan nostamiseen suuntautuneiden harjoitusten tekeminen auttaa ihoa sävyttämään, parantamaan kaatuneen rinnan ja välttää ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä rinnassa nostamista.

Liikunta on hieno liittolainen nostamaan rintojasi, mutta muista, että vakio on perustavanlaatuinen, riittää, että vietät 5 minuuttia päivässä, mutta on tärkeää, että teet sen päivittäin.Jos olet vakiona, huomaat muutaman kuukauden kuluttua tuloksen.UnComossa haluamme ehdottaa 3 yksinkertaista harjoitusta rinnalle, jotka voit sisällyttää päivittäiseen rutiiniisi.

Supermies

Tämän harjoituksen tekemiseksi sinun on noudatettava näitä vaiheita:

 1. He mastoivat joogamatto tai maton.
 2. Kun käsivarret venytettiin eteenpäin ja jalat yhdessä, nosta käsivarret ja jalat ikään kuin lentäisit Superman -tyyliin.
 3. Pidä sijainti 15 sekunnin sekunnissa ja lepää.
 4. Toista noin 10 kertaa.

Löydä muutHarjoitukset rintakehän nostamiseksiJa pidä ne lujasti napsauttamalla linkkiä.

Cómo LEVANTAR el BUSTO - ¡Los Mejores Trucos y Tratamientos! (3)

Taivutukset

Jos sinulla on vaikea suorittaa perinteisiä maaperän taivutuksia, tämä harjoitus on sinulle.Kyse on taivutusten tekemisestä, mutta seinällä tai jollain pinnalla keskipitkällä korkeudella.Noudata näitä vaiheita:

 1. Aseta käsivarresi seinälle ja aseta ne hartioiden mukaisiin.
 2. Laita kärki ja tee taivutukset seinää vasten.
 3. Kun olet tottunut, voit käyttää muita elementtejä, kuten taulukkoa tai tuolia.
Cómo LEVANTAR el BUSTO - ¡Los Mejores Trucos y Tratamientos! (4)

Venyttävä käsipainoilla

Painot auttavat sinua vahvistamaan aseiden ja rinnan lihakset helposti, mikä auttaa pitämään rinnat kiinteinä ja korkeina.

 1. Ota pari käsipainoa yhden tai kahden kilon ja istu tuolissa jalat yhdessä ja suoraan takaisin.
 2. Se on harjoitus, joka tehdään 4 kertaa: se alkaa käsivarsillasi.
 3. Hanki ne, kunnes he ovat rinnan mukaisia.
 4. Sitten Elévalos pään yläpuolella.
 5. Niin paljon kuin ne ovat ylöspäin, hän kestää muutaman sekunnin ja nousee rintakehän korkeuteen loppuun alkuperäisessä asennossa.
Cómo LEVANTAR el BUSTO - ¡Los Mejores Trucos y Tratamientos! (5)

Kuinka nostaa rintakuva: leikkaukset

SeMastopexia nostorintojen koostuu kirurgisesta interventiosta langennetun rintakuvan nostamiseksi, johon voi liittyä rintaimplanttien sijoittaminen myös rinnan koon lisäämiseksi.

Joissakin olosuhteissa lääkärit neuvovat tätä interventiota, koska on naisia, joilla on pudonnut rinnassa myös suuri määrä rintoja.Sen sukulaiseen kiinnitetyn rintakuvan paino tuottaa selkä- ja kaulakipuja, joista voi tulla vakava ongelma.Jos olet harkinnut leikkausta, suosittelemme, että neuvot aina hyvin ja ota yhteyttä kokemukseen, joka arvosta tapaasi ja tarpeitasi.

Rintahoito ilman leikkauksia

Jos paniikkit menemään leikkaussalin läpi, sinulla on onnea, koska löydät erilaisia ​​esteettisiä hoitoja laitteilla, jotka taistelevat rinnassa roikkuvat.Tehokkaimpia voimme korostaa seuraavia:

 • Ei -kirurginen nosto: Voit löytää sen myös kylmän laserin nimellä, ja juuri se on sovellettava kylmää terapiana palauttaaksesi toniikan ja nostamaan rintakuvaa.
 • Radiotaajuus: Yksi tähtihoitoa varten rinnassa vahvistaakseen leikkausta.Korkean taajuusvirtojen käyttö, jotka tuottavat lämpöä sisäpuolelta stimuloimalla soluja, uudistamalla ja vahvistamalla kudokset.
 • Välittömät vaikutukset: Ne toimivat välittömänä shokinhoitona, joten ne ovat täydellinen vaihtoehto nostaa rinta juhliin tai tapahtumaan.

Jos haluat lukea lisää artikkeleitaKuinka nostaa rintakuva, suosittelemme, että kirjoitat luokkaanKauneus ja henkilökohtainen hoito.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated: 21/09/2023

Views: 5591

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.