Vahvistaa rintakuva uudelleen näillä yksinkertaisilla vaiheilla, jotka voit ottaa kotona. (2023)

Jokainen nainen haluaa saadaRinnat hyvässä kunnossakoko hänen elämänsä ajan.Valitettavasti tämä ei ole mahdollista useimmissa tapauksissa.Nettävä rinta on luonnollinen prosessi, joka tapahtuu iän myötä, jolloin rinnat menettävät joustavuutensa ja joustavuutensa.

Reafirma el busto con estos simples pasos que puedes realizar en casa. (1)

Siitä huolimattaRoikkuvat rinnatNe alkavat yleensä tapahtua, kun nainen on saavuttanut 40, saattaa ilmestyä ennen.Iän lisäksi muitakin pudonneita rintoja aiheuttavia tekijöitä ovat imetys, raskaus,vaihdevuodet, nopeapainonpudotustai voitto, rasittava liikunta, ravitsemukselliset puutteet ja huonosti sopeutuneen tuen käyttö.

Jotkut sairaudet, kutenRintasyöpäo Hengityssairaudet, kuten tuberkuloosi, voivat myös aiheuttaa rintojen putoamisen.Lisäksi nikotiinin, alkoholin ja hiilihapotettujen juomien liiallinen kulutus voi vaikuttaa ongelmaan.

Kodinlääkkeet vahvistaakseen pudonneet rinnat

Rinnoilla ei ole lihaksia.Ne on valmistettu rasvasta, sidekudoksesta ja maidon tuottavista rauhasista, ja ne tarvitsevat riittävästi huomiota pitämään ne hyvässä kunnossa.

Markkinoilla on saatavana laaja valikoima voiteita ja voiteita kiristämään jaTone Fallen Rinnat.Jos haluat kuitenkin luonnollisia menetelmiä,On olemassa monia yksinkertaisia ​​ja helppoja kodinhoitotoimenpiteitä, joita voit yrittää parantaa rintojen ulkonäköä.

1. Harjoittelu

Niiden, joilla on kaatuneet rinnat, on sisällytettävä harjoitus päivittäiseen rutiiniinsa.Rintakudoksiin ja rintakehän lihaksiin suunnatut harjoitukset rinnan ympärillä voivat auttaa paljon lisäämään lujuutta.

Jotkut harjoitukset, jotka voivat tehokkaasti nostaa kaatuneita rintoja, on painaa ja työntää rintaan, käsivarren nostoa, rintakehää ja käsipainoja.

Näiden ohella on muun tyyppisiä harjoituksia, jotka voidaan tehdä rintojen viittaamiseksi.Katso tämä video saadaksesi lisätietoja.

Käytä aina tukitukea harjoituksen aikana.

2. Jäähieronta

Jäähierontaa pidetään myös erittäin tehokkaana kaatuneiden rintojen lujuuden palauttamisessa ja niiden nostamisessa.Kylmä lämpötila tekee kudoksen supistumisesta ja puolestaan ​​tekevät rinnoista näyttämään lujilta ja nostetuilta.

Ota 2 jääkuutiota ja hieronta pyöreissä liikkeissä kunkin rinnan ympärillä vain yhden minuutin ajan.

 • Kuivaa rinnat pehmeällä pyyhkeellä ja laita heti rintaliivit, jotka kaipaavat sitä kunnolla.
 • Pysy lepoasennossa 30 minuuttia.
 • Tee tämä säännöllisin väliajoin koko päivän.

HUOMAUTUS: Älä altista rinnat jäälle yli minuutin ajan, koska se voi aiheuttaa tunnottomuutta.

3. Oliiviöljy

Oliiviöljyhieronta on erinomainen tekniikka vahvistaakseenRoikkuvat rinnat.HänoliiviöljySe on rikas antioksidanttien ja rasvahappojen lähde, joka voi kääntää vapaiden radikaalien aiheuttamat vauriot ja estää pudonneet rinnat.Lisäksi se auttaa parantamaan ihon sävyä ja tekstuuria.

 • Laita oliiviöljyä Las Palmasiin ja hiero niitä lämmön aiheuttamiseksi.
 • Hiero kädet rinnoillasi nousevassa liikkeessä.
 • Hieronta varovasti noin 15 minuutin ajan verenvirtauksen lisäämiseksi ja solujen korjaamiseksi.
 • Seuraa tätä lääkettä vähintään 4 tai 5 kertaa viikossa.

Voit myös käyttää manteliöljyä, argaania, avokadoa tai Jojobaa hierontaaksesi rintojasi.

4. Pepine ja munankeltuainen

Toinen erinomainen lääke rintojen nostamiseen on kurku ja munankeltuainen naamio.Kurkkulla on luonnollisia ominaisuuksia ihon ja munankeltuaisen sävyttämiseksi on korkea proteiinitaso ja vitamiineja, jotka voivat auttaa hoitamaan kaatuneita rintoja.

 • Siirrä erittäin hyvin 1 pieni kurkku tehosekoittimessa.
 • Sekoita munankeltuainen ja 1 tl orgaanista voita tai kookosvoidetta tahnan saamiseksi.
 • Levitä sitä rintoihin ja anna toimia noin 30 minuuttia.
 • Pese runsaalla kylmällä vedellä.
 • Käytä tätä naamaria kerran viikossa vahvistaaksesi ja vahvistaaksesi rintakudoksia.

5. Muna Clara

Munavalkoinen on myös hyvä rinnoillesen supistuvien ominaisuuksien ja ravitsemisen vuoksi flaccid -ihoa.Munavalkuaisessa olevat vesivoimalipidit auttavat nostamaan löysää ihoa rintojen ympärille.

 1. Vatkaa 1 munavalkoinen, kunnes saat vaahtoavan tekstuurin.
 2. Levitä tämä rintoihin ja anna seistä 30 minuuttia.
 3. Pese kurkku- tai sipulimehulla ja sitten kylmällä vedellä.

Voit myös valmistaa arintanaamioSekoittamalla 1 munavalkoinen 1 rkl luonnollista jogurttia ja hunajaa.Levitä se rinnallesi ja jätä 20 minuuttia.Huuhtele kylmällä vedellä.

Seuraa mitä tahansa näistä lääkkeistä yksi tai kaksi kertaa viikossa nauttiaksesi tiukasta rinnasta.

Reafirma el busto con estos simples pasos que puedes realizar en casa. (2)

6. Alholva tai fenogreco

Ayurvedassa Alholvaa käytetään usein pudonneiden rintojen vahvistamiseen.Siinä on vitamiineja ja antioksidantteja, jotka taistelevat vapaiden radikaalien vaurioista ja auttaa nostamaan, viittaamaan ja viitaamaanpehmentää ihoa rintojen ympärillä.

 • Sekoita 1/4 kuppia fenogreco -pölyä tarpeeksi vettä paksun tahnan muodostamiseksi.
 • Hieronta tämän liitän kanssa rinnoillasi ja anna toimia 5-10 minuuttia.Huuhtele lämpimällä vedellä.Seuraa tätä resurssia kerran tai kahdesti viikossa.

Voit myös valmistaa ahengityssuojainRinnat, joissa on 1/2 kupillista jogurttia, 10 tippaa jokaisesta Alholva -öljystä ja E -vitamiiniöljyä 1 munavalkuaisessa.

Sekoita ainesosat, kunnes saat pehmeän tahnan.Levitä pasta rintoihisi ja hiero varovasti.Anna seistä noin 30 minuuttia ja huuhtele sitten kylmällä vedellä.Käytä tätä naamaria kerran viikossa.

7. Granadan siemenet

Granadaa pidetään upeana ikääntymisen vastaisena ainesosana ja se voi auttaa välttämään kaatuneita rintoja.Granada -siemenöljy sisältää runsaasti fitonravinteita, jotka voivat johtaa tiukkaan rintaan.

SoittaagranadaJa vähän kuuma sinappiöljy.Sitä käytetään hieromaan rintoja pyöreällä liikkeellä 5-10 minuuttia päivässä ennen nukkumaanmenoa.

Voit myös käyttää kranaatin siemenöljyä hierontaaksesi rintoja 2 tai 3 kertaa päivässä.

Toinen vaihtoehto on sekoittaa 4 tl NEEM -öljyä 1 tl kuivaa kranaattia ja jauhekuoria.Kuumenna tämä seos muutaman minuutin ajan.

Anna sen jäähtyä ja hieroa sitten rinnat kahdesti päivässä useita viikkoja.

8.- Aloe Vera

HänAloe veraSillä on luonnollisia ominaisuuksia vahvistaa iho, joka voi auttaa päästämään eroon kaatuneista rinnoista.Aloe Veran antioksidantit estävät vapaiden radikaalien aiheuttamat vauriot ja auttavat vahvistamaan kaatuneita rintoja.

KäytäGel de aloe veraRinnassa ja hieronta kevyesti pyöreällä liikkeellä 10 minuutin ajan.Anna seistä vielä 10 minuuttia ja pese se sitten lämpimällä vedellä.Toista tämä lääke 4 tai 5 kertaa viikossa saadaksesi tehokkaita tuloksia.

Voit myös valmistaa sekoituksen 1 rkl aloe vera -geeliä ja 1 tlKotitekoinen majoneesija kulta.Levitä tämä rinnallesi ja jätä 15 minuutiksi.

Huuhtele ensin lämpimällä vedellä ja käytä sitten kylmää vettä.Tee tämä kerran viikossa.

Lisävinkkejä rintojen vahvistamiseen

 1. Vältä äärimmäistä ruokavaliota.Painonpudotus dramaattisesti lyhyessä ajassa voi saada rinnat putoamaan.
 2. Nauti uinnista, koska se on hieno harjoitus rinnan vahvistamiseen.
 3. Vältä eteenpäin taittamista, supistumista, lenkkeilyä ja juoksemista käyttämättä tukea.
 4. Luo tapa juoda hyvä määrä vettä päivässähydratoi iho.
 5. Älä paljasta rintaasi suoraan aurinkoon suojaamatta itseäsi auringolta.Auringonvalo voi johtaa ihon joustavuuden menetykseen.Soveltuusuojelija aurinkoYstävällinen ympäristön kanssa rinnassa joka kerta, kun sinulla on hihaton paita, uimapuku tai kesämekko, jolla on matala pääntie.
 6. Lopeta tupakointi terveyden parantamiseksi yleensä ja suojata haurasta ihoa rinnoilta.
 7. Varmista, että korjaa asento, jotta vältetään rinnat rikkovat.Istu aina suoraan ja kävele suorassa linjassa, ilman 'kumpua'.
 8. Käytä aina asianmukaista rintaliivit riittävien Atus -rintojen tarjoamiseksi.Käytä tarvittaessa push-up-tukea antaaksesi rinnat asianmukaisen tuen.Käytä urheilutukea, kun teet aerobisia harjoituksia, pelaat tennistä, käytät tai teet minkä tahansa tyyppistä liikuntaa, joka saa rinnat pomppimaan.
 9. Jos sinulla on ylipainoisia, yritä laskea enemmän kiloja.Liiallinen kehon paino aiheuttaa ihon venytyksen ja rinnat putoavat.
 10. Voit myös kokeillajoogasävyttää ja vahvistaa rinnat realistisen alueen sisällä.
 11. Syö terveellisiä ruokia, joissa on välttämättömiä ravintoaineita, kuten proteiineja, vitamiineja, kalsiumia, mineraaleja, hiilihydraatteja ja välttämättömiä rasvoja, joita tarvitaan rintojen määrittämiseen.

Luonto: JoukkueSelkeä elämä

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated: 09/10/2023

Views: 5589

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.